• darkblurbg

Organiseert u een bedrijfsfeestje of krijgt u veel visite op een familiefeest of verjaardag? Verras uw gasten dan eens met een Aziatische proeverij op locatie. We regelen de hele catering voor u!

We hebben een uitgebreid aanbod van populaire en verrassende gerechten uit de Aziatische keuken. Ook voor sushi liefhebbers hebben wij tal van heerlijke gerechten. Zo is er voor elk wat wils. Het ideale recept voor een gezellig feestje!

Om u een idee te geven van de mogelijkheden van onze Aziatische catering, hebben we een drietal heerlijke menu´s samengesteld. Uiteraard kunnen we de menu’s zo aanpassen dat ze aansluiten op uw wensen. We serveren onze gerechten in roestvrijstalen ‘chafing dishes’. Hierin blijven de gerechten op goede temperatuur, wat ideaal is voor catering. Het enige wat u hoeft te doen voor onze Aziatische catering is de tafels voor de ‘chafing dishes’ klaarzetten. Na het eten halen wij de spullen weer op. Wel zo makkelijk!

Heeft u interesse in onze Aziatische catering voor uw bedrijf of evenement? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.