• darkblurbg

Green Leaf is het beste restaurant voor sushi in Apeldoorn. We hebben een uitgebreide menukaart met een verrassende vlees- vis- en groentegerechten uit de Aziatische keuken.

  • Verse sushi van topkwaliteit ingrediënten
  • Ruime keuze uit sushi en Aziatische tapas
  • Modern en sfeervol all-you-can-eat-sushirestaurant
  • Sushi laten bezorgen of afhalen in Apeldoorn

Bekijk onze menukaart en drankenkaart en maak direct een online reservering voor een bezoek aan ons restaurant of bestel uw sushi online!

 

All you can eat sushi

Bij restaurant Green Leaf eet u de heerlijkste sushi in ons prachtige restaurant. Naast sushi serveren we een variatie aan Aziatische hapjes, zodat u gegarandeerd een heerlijke avond heeft. Ons menu is beschikbaar als all you can eat concept, waarbij u de hele avond sushi kunt bestellen tegen een scherpe prijs. Bij Restaurant Green Leaf eet u van ma t/m do voor € 28,95 en van vrijdag t/m zondag voor € 31,50  onbeperkt heerlijke sushi. Reserveer uw tafel online en geniet van Aziatisch dineren in een sfeervolle ambiance!

 

Sushi bestellen in Apeldoorn

U kunt uw sushi laten bezorgen of zelf afhalen in Apeldoorn. Of het nu voor een romantisch diner voor twee is of een gezellig grote groep: sushi is altijd een goed idee. Ook Aziatische hapjes vindt u in ons veelzijdige menu, van peking duck rolls tot beef teppanyaki. Bestel nu en laat vanavond een heerlijke sushimaaltijd thuisbezorgen!

Bestel Online