Nieuwstraat 283C Apeldoorn
Vandaag van 16:00 tot 22:30

Hoe bereikt u ons restaurant?

Komt u met vrienden, familie of collega’s gezellig een avondje dineren bij ons Aziatische restaurant in Apeldoorn? Restaurant Green Leaf is gevestigd in het hart van Apeldoorn. We vertellen u graag meer over de bereikbaarheid met de auto, fiets, taxi en het openbaar vervoer, zodat u zorgeloos naar ons restaurant reist.

Auto

Restaurant Green Leaf is met de auto goed bereikbaar, dankzij parkeergarages in de nabije omgeving en de invalide parkeerplaatsen in de straat. We hebben de parkeergarages voor u op een rij gezet:

Bus naar Restaurant Green Leaf

Openbaar vervoer

Vanaf Apeldoorn Centraal Station is het 15 minuten lopen naar ons sfeervolle restaurant in Apeldoorn. Neemt  u liever de bus? Op minder dan 5 minuten loopafstand van Restaurant Green Leaf bevinden zich 2 bushaltes:

  • Bushalte: Leienplein
  • Bushalte: Apeldoorn, Bibliotheek

Controleer de actuele reistijden bij uw vervoerder.

Fiets

Woont u in de buurt en komt u met de fiets naar ons restaurant? Plaats deze dan in de fietsenrekken die zich voor de deur bevinden. Daarnaast bevindt zich op 5 minuten loopafstand de bewaakte Fietsenstalling Oranjerie.

Taxi

Reist u met de taxi naar ons restaurant? Dan kan deze bijna voor de deur stoppen, aan de zijkant van de weg. Let wel op dat er direct voor de deur geen parkeergelegenheid is!

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en mindervaliden

Restaurant Green Leaf is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van de onweerstaanbare smaken van de Aziatische keuken.

Reserveer direct een tafel!

Wilt u samen met vrienden, familie of collega’s sushi eten bij het beste restaurant van Apeldoorn? Reserveer direct een tafel via de button of neem contact met ons op. Of u nu met een klein of groot gezelschap komt, we verzorgen een onvergetelijke all you can eat-ervaring met de lekkerste gerechten.

Thuis genieten van onze sushi?

Thuis genieten van onze overheerlijke sushi? Bestel direct online en maak gebruik van de bezorg- of afhaaloptie! Welke gerechten gaat u bestellen?

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks