• darkblurbg

Verras uw gasten met een Aziatische catering op locatie. We staan voor u klaar wanneer u visite heeft of een bedrijfsfeestje of ander feest organiseert. Wij verzorgen de gehele catering voor u! Met een uitgebreid aanbod aan populaire gerechten uit de Aziatische keuken voorzien we iedereen van wat lekkers.

  • Een uitgebreid menu
  • We houden rekening met allergieën en dieetvoorkeuren
  • Vooraf een duidelijke offerte op maat

Neem gerust contact op om een catering op locatie te bespreken. We zijn bereikbaar via 055 201 97 58. Of mail ons uw wensen via info@restaurantgreenleaf.nl. Bekijk onze menukaart voor de gerechten. We nemen graag uw wensen door en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Catering van Restaurant Green Leaf

Om u een eerste indruk te geven van de mogelijkheden van onze Aziatische catering, hebben we een drietal menu´s samengesteld. Het is uiteraard mogelijk om de menu’s zo aan te passen dat ze aansluiten op uw persoonlijke wensen. Neem contact op om de menu’s te bespreken en te personaliseren.

Catering serveerwijze

We komen op een afgesproken tijdstip bij u langs op locatie. Onze gerechten serveren we in roestvrijstalen chafing dishes. Hierin blijven de gerechten op goede temperatuur. Het enige wat u hoeft te doen voor onze Aziatische catering is de tafels voor de chafing dishes klaar te zetten. Na het eten halen we de spullen weer bij u op.

Hapjes bestellen Apeldoorn

Bent u op zoek naar de lekkerste hapjes om te serveren tijdens uw evenement of feestje? We beschikken over tal van heerlijke hapjes voor uw gasten. Neem een kijkje in ons uitgebreide menu en neem contact met ons op om de bestelling en levering van de hapjes te bespreken.

Menu van Restaurant Green Leaf

We hebben een uitgebreid aanbod van populaire en verrassende gerechten uit de Aziatische keuken. Ook voor sushiliefhebbers hebben we tal van heerlijke gerechten voor u beschikbaar. Zo is er voor iedereen wat lekkers op het menu. Het ideale recept voor een gezellig feestje!

 

Onze andere arrangementen

Bij Restaurant Green Leaf bieden we u diverse drink- en eetarrangementen. Bekijk welke arrangementen u eenvoudig bij ons inplant in ons restaurant in Apeldoorn:

Contact met Restaurant Grean Leaf

Voor het plannen van een catering of het stellen van vragen neemt u contact met ons op. U bereikt ons via 055 201 97 58 of door te mailen naar info@restaurantgreenleaf.nl. We staan u graag te woord om uw wensen te bespreken.