• darkblurbg

Verras uw gasten met een Aziatische catering op locatie in Apeldoorn. We staan voor u klaar wanneer u visite heeft of een bedrijfsfeestje of ander feest organiseert. We verzorgen de gehele catering voor u! Met een uitgebreid aanbod aan populaire gerechten uit de Aziatische keuken voorzien we iedereen van wat lekkers. Ook sushi behoort tot de mogelijkheden.

  • Een uitgebreid menu
  • We houden rekening met allergieën en dieetvoorkeuren
  • Vooraf een duidelijke offerte op maat

 

Op zoek naar een Aziatische catering in of rondom Apeldoorn? Neem gerust contact op om de locatie te bespreken. Bekijk onze menukaart voor de gerechten of neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Bekijk onze menukaart voor de gerechten of neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. We nemen graag uw wensen met u door en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Bekijk onze menukaart   Bel 055 201 97 58

Catering van Restaurant Green Leaf

Om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden van onze Aziatische catering, hebben we een drietal menu´s samengesteld. Het is uiteraard mogelijk om de menu’s zo aan te passen dat ze aansluiten op uw persoonlijke wensen. Neem contact op om de menu’s te bespreken en te personaliseren.

Catering serveerwijze

We komen op een afgesproken tijdstip bij u op locatie. Onze gerechten serveren we in roestvrijstalen chafing dishes. Hierin blijven de gerechten goed op temperatuur. Het enige wat u hoeft te doen voor onze Aziatische catering is de tafels voor de chafing dishes klaarzetten. Na het eten halen we de spullen weer bij u op.

Hapjes bestellen Apeldoorn

Bent u op zoek naar de lekkerste hapjes om te serveren tijdens uw evenement of feestje in of nabij Apeldoorn? We beschikken over tal van heerlijke hapjes voor uw gasten. Neem een kijkje in ons uitgebreide menu en neem contact met ons op om de bestelling en levering van de hapjes te bespreken.

Menu van Restaurant Green Leaf

We hebben een uitgebreid aanbod van populaire en verrassende gerechten uit de Aziatische keuken. Van een heerlijke Thaise garnalensalade  tot Teppan Yaki kipspiesjes. Of wat dacht u van een vegetarische Bali stijl Noedels of Ossenhaas in rode wijnsaus? De mogelijkheden zijn eindeloos: vis, vega en vlees.

Sushi catering

Ook voor sushiliefhebbers hebben we tal van heerlijke gerechten voor u beschikbaar. Wie wordt er nu niet blij van California Maki of tonijn Nigiri? Uiteraard geserveerd met sojasaus, wasabi en ingemaakte gember. Of het nu gaat om een zakelijke lunch of een verjaardag, een tafel vol met overheerlijke sushi is altijd een feestelijk gezicht. Voor velen een echte traktatie. Een catering met sushi is dus het ideale recept voor een gezellig feestje!

Bekijk onze menukaart   Bel 055 201 97 58

 

Onze andere arrangementen

Bij Restaurant Green Leaf bieden we u diverse drink- en eetarrangementen. Bekijk welke arrangementen u eenvoudig bij ons inplant in ons restaurant in Apeldoorn:

Contact met Restaurant Grean Leaf

Voor het plannen van een catering in Apeldoorn of als u vragen heeft neemt u contact met ons op. Bel 055 201 97 58 of mail naar  info@restaurantgreenleaf.nl. We staan u graag te woord om uw wensen te bespreken. Zo maken we er samen een succes van!