Nieuwstraat 283C Apeldoorn
Vandaag gesloten

Menu Restaurant Green Leaf

Bent u in de omgeving Apeldoorn op zoek naar overheerlijke sushi- en Aziatische tapasgerechten van de verste ingrediënten? Kijk dan snel op onze menukaart voor een ruime keuze uit meer dan 150 sushi- en Aziatische tapasgerechten, uiteraard ook met vegetarische mogelijkheden.

U bent van harte welkom in ons restaurant in Apeldoorn, maar u kunt ook gebruik maken van onze snelle bezorging of u kunt ervoor kiezen uw bestelling zelf te komen afhalen.

Bekijk onze menukaart Sushi online bestellen

 

Uitleg symbolen op onze menukaart

Als u uw menu samenstelt van de gerechten onze menukaart kan het zijn dat er bij een gerecht een symbooltje staat. We leggen u graag uit wat ze betekenen.

 

Ruim assortiment aan verse sushi- en Aziatische tapasgerechten

Of u nu besluit om in ons restaurant te eten of het eten liever laat thuisbezorgen, u heeft altijd een ruime keuze aan sushi- en Aziatische tapasgerechten. Onze gerechten zijn met de grootste zorg en passie bereid en u heeft een zeer gevarieerde keuze uit meer dan 30 sushigerechten.

We gebruiken hiervoor alleen verse ingrediënten en de beste vis, zoals zalm, tonijn, paling en garnalen. Restaurant Green Leaf heeft een uitgebreid menu, waarbij we ook rekening hebben gehouden met kinderen en vegetarische sushiliefhebbers.

Bent u geen visliefhebber of heeft u een intolerantie voor vis? Dan kunt u genieten van onze sushigerechten met vlees of ei. Kijk gerust op onze menukaart om u verder te oriënteren of bestel uw sushi direct online.

Reserveer nu Bestel direct online

 

Proef de Aziatische soepen

Start uw Aziatische tapasavond met een heerlijke soep vooraf. U heeft de keuze uit een aantal typerende Aziatische soepen. Een aantal van onze soepen duren iets langer om te bereiden, maar ze zijn het wachten zeker waard! Wilt u weten welke soepen we aanbieden? Op onze menukaart vindt u de gevarieerde keuzemogelijkheden.

Vegetarische sushigerechten en tapas

Op onze menukaart zijn al onze vegetarische gerechten apart zijn gespecificeerd. Bij de gerechten ziet u een duidelijk bladsymbool, zodat u direct ziet welke Aziatische gerechten vegetarisch zijn. Ideaal als u geen vlees of vis wilt eten.

Aziatische vleesspecialiteiten

We hebben de heerlijkste Aziatische vleestapas en vleesspecialiteiten in ons menu staan. U heeft een ruime keuze uit:

  • Varkensvleesgerechten
  • Rundvleesgerechten
  • Lamsvleesgerechten

Ontdek de unieke salades

Wie liever kiest voor een verse salade als verfrissend voorafje, heeft ook een ruime keuze uit het menu. Bent u een liefhebber van carpaccio of komkommer? Probeer de salades van ons menu eens in een Japanse of Chinese stijl. Restaurant Green Leaf biedt u genoeg gerechten om uit te kiezen.

Aziatische tapas met gevogelte

Ook vindt u op onze menukaart een uitgebreide keuze aan Aziatische tapas met gevogelte. Met maar liefst 17 verschillende Aziatische tapasgerechten is ook hier genoeg om uit te kiezen. Denk aan verschillende soorten krokante kip, hot wings of kleine Thaise kipgerechten.

Aziatische tapas met vis en zeevruchten

Naast ons uitgebreide sushi menu, hebben we een ruime keuze aan Aziatische tapas met vis en zeevruchten. Onze Aziatische visspecialiteiten zijn bereid met verse ingrediënten. Kom genieten van heerlijke garnalen, inktvisringen of dumplings.

Dessert menu Restaurant Green Leaf

Heeft u na het genieten van onze verse sushi- en Aziatische tapas nog ruimte voor een dessert? Proef dan zeker eens onze heerlijke chocolade mousse, cheesecake of spekkoek. Onze desserts zijn met liefde bereid en zien er ook nog eens fantastisch uit.

Zorgvuldigheid met voedselallergieën

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met voedselallergieën en geven we u de mogelijkheid om aan te geven of u een voedselallergie, intolerantie of een dieetwens heeft. Laat dit ons weten zodra u uw bestelling plaatst. Het volledig uitsluiten van kruisbesmetting van allergenen is niet te garanderen, maar we gaan hier wel met de grootste zorg mee om. De volgende allergeeninformatie vindt u terug op onze menukaart:

 

Restaurant Green Leaf tegen voedselverspilling

We maken u erop attent dat Restaurant Green Leaf tegen voedselverspilling is. Daarom brengen we per niet opgegeten gerecht € 1,- in rekening.

Heeft u vragen over ons menu?

Voor al uw vragen over onze menukaart, allergenen of voor reserveringen kunt u direct contact met ons opnemen. U bent van harte welkom in ons restaurant in Apeldoorn, maar we zijn ook open voor afhalen of bezorgen.

info@restaurantgreenleaf.nl Bel 055-2019758

Green Leaf restaurant openingstijden

Maandag: 16:00 – 22:00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16:00 – 22:00 uur
Donderdag: 16:00 – 22:00 uur
Vrijdag: 16:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 16:00 – 22:00 uur
Zondag: 16:00 – 22:00 uur

Onze bezorgtijden

Maandag: 16:00 – 21:00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16:00 – 21:00 uur
Donderdag: 16:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 16:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 16:00 – 18:30 uur
Zondag: 16:00 – 21:00 uur
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks