Nieuwstraat 283C Apeldoorn
Vandaag gesloten

Groepen & zakelijk

Green Leaf is de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten in Apeldoorn. Het restaurant heeft aparte zalen tot 50 personen die geschikt zijn voor een borrelbijeenkomst of een vergadering. Green Leaf is uitstekend bereikbaar en heeft 7 gratis parkeerplaatsen beschikbaar aan de achterzijde van het restaurant aan de Librije.

Groepen of zakelijke gasten kunnen in ons restaurant á la carte sushi en andere Aziatische gerechten bestellen. Uiteraard kunt u ook een samengesteld menu of een lopend buffet aanvragen. Voor zakelijke groepen vanaf 15 personen bieden we tevens speciale drankarrangementen aan. Het is niet verplicht om dit af te nemen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 055-2019758 of via info@restaurantgreenleaf.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een heerlijke Aziatische avond, óók voor groepen

Ook met (zakelijke) groepen bent u van harte welkom om te komen genieten van onze heerlijke menukaart. Restaurant Green Leaf biedt u fantastisch Aziatisch eten in een sfeervol en modern restaurant midden in Apeldoorn. Voor iedere groep hebben we passende arrangementen, of het nu gaat om een chique afsluiting van een dag zakendoen met belangrijke relaties of het vieren van uw verjaardag met uw familieleden. Iedereen geniet van de verrassende smaken van onze vers bereide gerechten.

Voor ieder wat wils

Onze menukaart bevat meer dan 150 typisch Aziatische gerechten. Naast sushi hebben we nog veel meer lekkernijen. Zo hebben we voor de vleeseters een heerlijke beefroll, voor visliefhebbers diverse gerechten met garnalen en ook ruime keuze voor vegetariërs.

Voor iedere gelegenheid

Sushi kan altijd en leent zich daarom voor veel verschillende gelegenheden. Iedereen is welkom om te komen genieten van heerlijk eten in ons restaurant, maar we brengen het ook met alle liefde bij u op locatie. Voorbeelden van onze arrangementen ziet u hieronder.

Sushi voor groepen en zakelijke gelegenheden

Heeft u nog vragen over onze arrangementen voor (zakelijke) groepen? We helpen graag door u een onvergetelijke avond voor te schotelen met heerlijk Aziatisch eten. Neem contact met ons op en bespreek de diverse opties.

info@restaurantgreenleaf.nl Bel 055-2019758

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks